DRS Events & Verhuur

Agwa de Bolivia

Agwa de Bolivia AGWA Likeur

Agwa de Bolivia is de enige likeur ter wereld die gemaakt wordt met echte bladeren van de coca plant die 2000 meter boven zeeniveau worden geplukt met de hand. De bladeren worden bewaakt door soldaten getransporteerd naar Amsterdam waar ze gedistilleerd worden. Buiten Boliviaanse coca bladeren bevat Agwa de Bolivia ook Guarana uit het Amazonen woud, Argentijnse Black Mountain thee en Koreaanse Ginseng. De combinatie van al deze geneeskrachtige kruiden geeft een onwaarschijnlijk originele smaak die zorgt voor een unieke smaakbeleving. AGWA heeft een unieke complexe smaak waarbij bitterheid en zoetheid elkaar mooi aanvullen. Dankzij een intense maceratie volgt de distillatie waarbij de aroma’s netjes worden over gedragen wat resulteert in een verrassende likeur zoals we niet gewoon zijn. Men selecteert naast de vrijgegeven kruiden nog verschillende soorten. In totaal gebruikt men voor Agwa de Bolivia 37 verschillende soorten botanicals. Agwa de Bolivia is goedgekeurd door het voedselagentschap en bevat dezelfde stoffen als die men voor coca cola gebruikt. De cocaïne alkaloïden werden tijdens het proces verwijdert, u hoeft zich dus nergens zorgen om te maken, Agwa de Bolivia is verantwoord om te consumeren, geniet ervan. Agwa de Bolivia won reeds zilver op de San Francisco World Spirits Competition!

  • Inhoud: 70 cl
  • Alcoholpercentage: 30%
  • Smaak: Zoet

 

Agwa de Bolivia XO

Agwa de Bolivia XO is een Nederlandse drank die wordt gemaakt met Boliviaanse coca bladeren. Na de distillatie wordt dit distillaat vermengd met een 8 jaar oude rum. Het eindresultaat is op zijn minst gezegd origineel te noemen. De basis is dus de Agwa de Bolivia, gemaakt met echte bladeren van de coca plant die 2000 meter boven zeeniveau worden geplukt. Naast Boliviaanse coca bladeren bevat Agwa de Bolivia ook Guarana uit het Amazonen woud, Argentijnse Black Mountain thee en Koreaanse Ginseng. Het resultaat is onwaarschijnlijk origineel en zorgt voor een plezierige smaakbeleving. Men selecteert voor AGWA in totaal 37 verschillende soorten botanicals. Agwa de Bolivia is goedgekeurd door het voedselagentschap en bevat dezelfde stoffen als die men voor coca cola gebruikt. De cocaïne alkaloïden werden tijdens het proces verwijdert, u hoeft zich dus nergens zorgen om te maken, Agwa de Bolivia is verantwoord om te consumeren, geniet ervan.

  • Inhoud: 70 cl
  • Alcoholpercentage: 43%
  • Smaak: Kruidig

 

Cocablue Agwa de Bolivia

Het absolute parade paard bij Agwa de Bolivia is de Cocablue. Geproduceerd met enkel de fijnste blaadjes van de coca plant die op een hoogte van 2000 meter boven zeeniveau met de hand worden geoogst vanaf schuine hellingen. Op deze hoogte is de lucht ijl en door de hoge luchtdruk blijven de blaadjes klein en extra fijn van aroma hetgeen voor een geniale smaak zorgt. Elke fles Cocablue bevat 69 gram coca extract. De Cocablue is een gelimiteerde vintage editie die 5 keer gedistilleerd wordt en waarvan er maar 150 flessen per jaar wereldwijd beschikbaar zijn! Gebotteld op 55,5% ABV (alcohol by volume) of 111 PROOF is dit een ultra premium spirit waar je rustig van geniet met kleine slokjes. Agwa de Bolivia is de enige likeur ter wereld die gemaakt wordt met echte bladeren van de coca plant. De bladeren worden bewaakt getransporteerd naar Amsterdam waar ze gedistilleerd worden. Naast Boliviaanse coca bladeren bevat Agwa de Bolivia ook Guarana uit het Amazonen woud, Argentijnse Black Mountain thee en Koreaanse Ginseng. De Cocablue van Agwa de Bolivia heeft een extreem uitzonderlijke smaak: fijne frisse aroma’s van zachte anijs, munt, kaneel en drop. Dankzij een intense maceratie volgt de distillatie waarbij de aroma’s netjes worden over gedragen wat resulteert in een geniale likeur. In totaal gebruikt men voor Cocablue 37 verschillende soorten botanicals. Agwa de Bolivia is goedgekeurd door het voedselagentschap en bevat dezelfde stoffen als die men voor coca cola gebruikt. De cocaïne alkaloïden werden tijdens het proces verwijdert. De verpakking is in het echt nog mooier dan op de foto, een waar pronkstuk. Wanneer de verpakking opent gaat er onderaan een lampje branden waardoor de fles prachtig oplicht. De hals en de dop van de fles zijn met gegraveerd zilver belegd. De fles zelf is gegraveerd en voorzien van een nummer en jaartal van distillatie.

 

  • Inhoud: 70 cl
  • Alcoholpercentage: 55,5%
  • Smaak: Zoet